• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Boxer AGL MINI verstekklepelmaaier 110 / 130 cm NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBoxer
ModelAGL MINI verstekklepelmaaier 110 / 130 cm NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Boxer AGL Mini Verstekklepelmaaier, een slim ontworpen machine voor zowel gebruik achter de tractor als zijwaarts in talud en haaks omhoog. Specifiek voor deze maaier is dat hij de mogelijkheid biedt om op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals struiken, wegbermen en slootkanten, feilloos te maaien. Daarnaast is hij geschikt voor tractoren variërend van 15 PK tot maar liefst 35 PK, hetgeen hem veelzijdig en breed inzetbaar maakt.

Met de Boxer AGL mini rekent u af met lastige en tijdrovende maaitaken. Deze machine is uitgevoerd met Cat 1. aankoppelpunten en hamerklepels. Hij wordt tevens compleet geleverd met aftakas voor onmiddellijke installatie en gebruik. Let wel op dat voor de werking van deze machine een 2 x dubbelwerkend ventiel nodig is.

Kijkend naar gewicht en PK is er een onderscheid tussen twee modellen: De Boxer AGL110 mini die 230 kg weegt en geschikt voor tractoren van 15 - 35 PK, en de Boxer AGL130 mini met een gewicht van 260 kg voor tractoren van 18 - 50 PK.

Met de Boxer AGL Mini Verstekklepelmaaier kiest u voor een betrouwbare en duurzame machine die uw maaiklussen aanzienlijk vergemakkelijkt. Verder bieden we leveringsservice binnen heel Nederland en België. Haal maximale productiviteit uit uw werkzaamheden met de Boxer AGL Mini Verstekklepelmaaier.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht230 kg