• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI DK6020 HST CABINE AIRCO HYDROSTAAT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelDK6020 HST cabine
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Verken de krachtige en veelzijdige Kioti DK6020 CH tractor. Met een brullende 3-cilinder watergekoelde CRDI turbo motor die 60pk bij 2600 omw/min produceert, is deze dynamische machine een betrouwbare partner voor al je landbouwwerkzaamheden. Een directe brandstof injectie en een royale brandstoftank van 48 liter zorgen ervoor dat je langer kunt werken zonder onderbrekingen voor het bijtanken.

De Kioti DK6020 CH is uitgerust met een H-Hydraulische transmissie met drie groepen, waardoor je moeiteloos en met precisie kunt manoeuvreren. Het snelheidsbereik is indrukwekkend, variërend van 0 tot 30 km/u vooruit en 0 tot 20 km/u achteruit. Met standaard voorzieningen zoals Easy Speed en Cruise Control, biedt deze tractor optimale flexibiliteit en controle voor elke taak.

De duurzaamheid en stabiliteit van de Kioti DK6020 CH zijn ongeëvenaard, met een sperdifferentieel achter, natte schijf remmen en hydraulische stuurbekrachtiging. Het hydraulisch systeem beschikt over een externe capaciteit van 36,4 liter/min, terwijl de tractor ook is uitgerust met twee dubbelwerkende ventielen, een joystick, en een Cat. I hefinrichting, wat een hefvermogen van 1717 kg mogelijk maakt.

De cabine van de Kioti DK6020 CH is net zo indrukwekkend als de technische specificaties. Het is voorzien van airconditioning, een geluidspakket voor comfortabel gebruik, verwarmde achterruit, en twee werklampen aan zowel de voor- als achterzijde. De totale gewicht van de tractor, inclusief de cabine, is 1887 kg.

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid en kwaliteit belangrijk zijn wanneer je investeert in landbouwmachines. Daarom gaat de Kioti DK6020 CH vergezeld met een 5 jaar garantie.

Bij A.J van Zijtveld hebben we meer dan halve eeuw ervaring in de branche. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen44 kw
Gewicht1887 kg