• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI DK6020 HST ROPS Frontloader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKIOTI SPECIAL PRICE !!
ModelDK6020 HST ROPS voorlader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Betreed het veld met stijl en kracht met deze Kioti DK6020 HST tractor. Deze machine is gemaakt voor de landbouwer die kwaliteit en prestatie niet wilt opofferen voor prijs.

Afkomstig uit Zuid-Korea, belooft deze tractor topkwaliteit met de betrouwbaarheid van de Kioti merk. Met een aangeboden garantie van 5 jaar, kunt je gerust zijn in je investering. Met zijn voorlader is dit een zeer handige en wendbare trekker, ideaal voor zowel grote als kleine landbouwprojecten.

Laat je zich niet misleiden door zijn minimalistisch design. Deze machine is uitgerust met een 3-cil 60 pk Turbo dieselmotor en een brandstoftank van 48 liter. Met hydrostaat 3-groepen, 2-pedalen en natte schijfremmen is deze tractort zowel krachtig als veilig. En met een gewicht van 2250 kg met voorlader, tilt hij gemakkelijk lasten tot 1207 kg.

Het gemak wordt nog groter met de inbegrepen KL5510 N voorlader. Deze snelwissel voorlader met parallelle geleiding en joystick besturing heeft een maximale hefhoogte van 2.76 meter.

Afgeleverd door AJ VAN ZIJTVELD VOF – Je directe connectie met meer dan 50 jaar kennis en ervaring in de landbouwindustrie. Vertrouw op AJ VAN ZIJTVELD VOF om je te voorzien van betrouwbare adviezen en uitstekende service.

Er zijn extra opties beschikbaar zoals banden, palletvorken, trekhaak instellingen, werklampen, en meer om jouw Kioti DK6020 HST op maat af te stemmen op jouw behoeften.

Laat het veld niet langer wachten, begin je volgende project met de kracht van Kioti DK6020 HST.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen44 kw
Gewicht2240 kg