• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Farmax FPM 612.838C

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFarmax
ModelFPM 612.838C
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Farmax FPM 612.838C, een robuuste grondfrees, is uitstekend voor landbouwers die efficiëntie en betrouwbaarheid nodig hebben. Deze machine heeft een aanzienlijke werkbreedte van 100 cm, waardoor je in één keer veel grond kunt bewerken, waardoor je kostbare tijd bespaart.

De frees heeft een messenfreesas met 8 flenzen, elk voorzien van 6 freesmessen. Deze grondfrees heeft een handige centrale tandwielkast met productieve 540 t/min op 4 snelheden, dankzij de wisseltandwielen.

De aandrijving van de freesas bevindt zich aan de zijkant van de machine en werkt met tandwielen in een oliebad voor soepele werking en minder onderhoud. Deze machine heeft een 2-delige grondklep aan de achterzijde, die is opgehangen in stevige kettinkjes. Dit zorgt voor een nette en gelijkmatige grondafwerking, ongeacht de omstandigheden.

Daarnaast beschikt deze grondfrees over sleepvoeten voor instellen van werkdiepte, met een maximale werkdiepte van 20 CM, en een gladde RVS rol aan de achterzijde, die met een topstang in diepte te verstellen is en voorzien van een handige schraper.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor deze machine is een vermogen vanaf 50 PK vereist. Met serienummer 230500003, is deze grondfrees nu verkrijgbaar. Neem contact op met de vertegenwoordiger voor de actuele locatie van deze machine. Klaar om een sterke en betrouwbare partner op je veld te hebben? Ontmoet de Farmax FPM 612.838C.

Vergelijkbare machines