• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

FOLIEROLLER Folieroller

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Wijnands machines

Gruttoweg 8
5976 NC Kronenberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFOLIEROLLER
ModelFolieroller
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Bekijk deze demonstratiemachine van het merk Folieroller, een toonaangevende foliewikkelmachine op de markt. De machine valt op door zijn indrukwekkende prestaties en compromisloze kwaliteit, aangezien hij in 2024 gebouwd is en CE-gekeurd is.

De Folieroller onderscheidt zich door zijn hydraulisch aangedreven functies, waaronder een snelle haspelwissel door middel van hydraulisch inklemmen en losmaken van de haspel. Dit versnelt de productietijd aanzienlijk en zorgt voor een efficiënte en soepele werking.

Met de folie-invoer, die hydraulisch te sturen is met een geleider, heb je de hoogste controle over de bewerking. Daarnaast is de machine volledig gegalvaniseerd, wat de duurzaamheid ten goede komt en ervoor zorgt dat hij lang meegaat.

De folieroller is gemakkelijk te vervoeren met een breedte van slechts 2,5 meter en eenvoudig aanpasbaar met haspelbreedtes van 2,2 meter en 1,2 meter in diameter.

Dus of je nu een boer, landbouwspecialist of een professional bent in een gerelateerde industrie, dit is een machine die ontworpen is om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Dit is een uitstekende toevoeging aan uw verzameling landbouwgereedschap.

Voor meer informatie of om de Folieroller in actie te zien, aarzel niet om te bellen naar 0627103617.

Vergelijkbare machines