• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Engels Multispin 24V zelfrijdend

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Wijnands machines

Gruttoweg 8
5976 NC Kronenberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEngels
ModelMultispin 24V zelfrijdend
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de efficiëntie van de Engels Multispin 24V zelfrijdende oogstmachine. Dit wordt je betrouwbare partner in het veld. De MultiSpin is specifiek ontworpen voor het oogsten van verschillende gewassen en heeft de capaciteit om een grote hoeveelheid volle en lege kisten te vervoeren.

Het maakt je oogstproces soepeler en efficiënter. Dankzij de hoge bodemvrijheid en brede spoor is de MultiSpin uitermate geschikt voor diverse bladgewassen en teelten op ruggen. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een soepele en eenvoudige voortgang, ongeacht het terrein of het gewas dat je oogst.

De machine biedt een slimme en overzichtelijke bediening, waardoor ook minder ervaren gebruikers hem gemakkelijk kunnen bedienen. Door de traploze regelbare rijsnelheid kan je de snelheid naar wens aanpassen, zodat je het tempo kan bijhouden dat nodig is voor een specifiek gewas of oogstproces.

Bovendien is de MultiSpin uitgerust met speciale sensortechniek waarmee hij automatisch een rij kan volgen. Buiten de rij kan de machine gemakkelijk bediend worden met tuimelschakelaars. Dit maakt manoeuvreren en positioneren gemakkelijk en moeiteloos, zodat je je kunt concentreren op wat echt telt: het oogsten.

Heb je interesse of wil je meer weten over deze zelfrijdende oogstmachine? Neem dan gerust contact op via het vermelde telefoonnummer voor meer informatie. Investeer in efficiëntie en gemak met de Engels Multispin 24V zelfrijdende oogstmachine.

Vergelijkbare machines