• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson BS62-4

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelBS62-4
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ontdek de Wacker Neuson BS62-4 Trilstamper; de spraakmakende opvolger van de meest gebruikte stamper, de BS50-4. Deze 4-takt stamper is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak met slechts één hendel om te starten, stationair te lopen en te stoppen. De trilstamper heeft ook een geïntegreerde brandstofkraan in de hendel.

Gekenmerkt door de 4-voudig luchtfilter (cycloon, papierfilter en 2-voudig schuimfilter) zorgt deze stamper voor een betrouwbaar filtereffect met een hoge capaciteit en een constant hoog motorvermogen. Om de efficiëntie en kwaliteit te garanderen, bevat deze trilstamper een Honda-motor, een internationaal gerenommeerd merk dat zorgt voor vlotte beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Een extra kenmerk is de waarschuwing voor laag oliepeil. Het lage oliepeil-LED signaal zorgt ervoor dat je nooit ongemerkt met een te laag oliepeil de motor start. Bovendien maakt de snelle voorloop efficiënt werken met een hoge oppervlaktecapaciteit mogelijk.

Bijkomende functies zijn het efficiënt brandstoffilter en het robuuste slagmechanisme. Het brandstoffilter beschermt de carburateur tegen het binnendringen van vuil. Het robuuste slagmechanisme met dempingssysteem voorkomt slijtage en schade, waardoor de levensduur van de trilstamper verlengd wordt.

Neem gerust contact op met onze specialisten bij SCHUURHUIS BV voor meer informatie. Wij zijn dé specialist in kwaliteitsvolle meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Wij bieden je niet alleen topkwaliteit producten, maar zorgen ook voor een uitstekende service en dienstverlening. Bezoek ons op www.schuurhuis.nl of kom langs op Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht63 kg