• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker DPU 6055 Triplaat diesel

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU 6055 Triplaat diesel
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze sterke en betrouwbare Wacker DPU6055 overige bouwmachine. Het is een machine waar je absoluut op kunt vertrouwen. Geproduceerd in 2000, maar houdt nog steeds stand alsof het gisteren is gebouwd.

De machine draait op Hatz diesel en is te omschrijven met de woorden 'starten, lopen en trillen'. Het levert top performance zonder compromissen.

Met het typeplaat aanwezig en een CE-markering, weet je zeker dat het voldoet aan alle regelgeving. Het is een commercieel krachtig stuk gereedschap dat je kunt inzetten voor diverse bouwklussen.

Want dat is wat Van Dinther Trading biedt: krachtige machines voor de zakelijke markt. Ons team zet zich in om je te voorzien van accurate informatie, zodat je altijd de juiste keuze kan maken. Verkopen vinden plaats in AS-IS conditie, handelsprijzen en zonder garantie, tenzij anders overeengekomen.

Interesse in deze Wacker DPU6055 bouwmachine? Neem dan telefonisch contact op via: 0031-(0)652628231 om een afspraak te maken.

Ontdek ook onze andere bouwmachines van merken als Bomag, Samac, Weber, Dynapac en Vibromax. Bij Van Dinther Trading vind je gegarandeerd de machine die past bij jouw project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht488 kg

Vergelijkbare machines