• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G1500 XTRA HD

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG1500 XTRA HD
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
Draaiuren0

Omschrijving

Direct beschikbaar is deze zeer goed uitgeruste Giant G1500 XTRA HD. Deze wiellader is voorzien van een zware HD aandrijving en komt met een tal van extra mogelijkheden die het werken efficiënter maken. Voorzien van een kenteken met LED wegrijverlichting, brede banden met spatbordverbreders, een klapdak, een combi trekhaak en dubbele hydraulische functies in de joystick. Daarnaast uitrustingen zoals vrije retour en pro-inching verhogen het gebruikersgemak.

Het is belangrijk te vermelden dat we een uitgebreide voorraad hebben van meer dan 150 verschillende aanbouwdelen, we kunnen u dus beslist voorzien van de juiste opzetstukken voor elke klus. De levering in de gehele Benelux wordt gratis verzorgd door onze eigen specialisten.

Onze werkplaats in Oldebroek is uitgerust met moderne apparatuur. Hier hebben onze vakmannen toegang tot alle benodigde onderdelen en officiële softwaresystemen om aan de nieuwste typen van Giant te werken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze specialist, Richard. Hij adviseert je graag over de diverse mogelijkheden van deze machine.

SCHUURHUIS BV is dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van je apparatuur en gereedschap. Wij bieden topkwaliteit producten aan en staan bekend om onze uitstekende service en dienstverlening.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1500 kg