• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

WEYCOR AR480+

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

3 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWEYCOR
ModelAR480+
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren3 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Op zoek naar kracht en efficiëntie in je werk? Ontdek de WEYCOR AR480+, een duurzame en betrouwbare wiellader. Met zijn topsnelheid van 35 km/u zorgt deze machine voor optimale prestaties en productiviteit in diverse omstandigheden.

Comfort is essentieel voor productiviteit op de werkvloer. Daarom is de AR480+ uitgerust met een luchtgeveerde stoel en een verstelbare stuurkolom, voor een ergonomische aanpassing aan de bestuurder. Nooit meer oncomfortabele uren op de machine doorbrengen.

De AR480+ beschikt over een massa schakelaar, die extra veiligheid biedt door de stroomkring te onderbreken. Ook uitgerust met een zwaailamp voor een goede zichtbaarheid en een veilige werkomgeving voor zowel de bestuurder als de omstanders.

Het biedt ook een laadbakniveau-indicatie, voor een nauwkeurige ladingbeheersing. Vermijd over- of onderbelasting, waardoor je machinale en fysieke slijtage bespaart en de efficiëntie van je werk verbetert.

En dan hebben we het nog niet eens over het gemak van de trailerstekker met 13 polen. Zo kun je je apparatuur zonder gedoe aansluiten. Het beschikt ook over voorbereiding voor een radio, voor alle muziekliefhebbers die hun werkdagen willen opvrolijken.

Let op, de palletvorken op de foto zijn een extra optie en zijn niet inbegrepen in het standaard pakket.

Verhoog je productiviteit en comfort met de WEYCOR AR480+. Deze machine biedt je de kracht, efficiëntie en duurzaamheid die je nodig hebt.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen55 kw
Gewicht6280 kg

Vergelijkbare machines