• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TA-NO DRUM 27

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTA-NO
ModelDRUM 27
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een degelijke en betrouwbare haspelwagen? Bekijk dan de TA-NO Drum 27. Deze robuuste wagen heeft een dubbele as met een totaalgewicht van 2700KG, waardoor je tot 2000KG kunt laden. En het beste? Hij is makkelijk kantelbaar door de zware gasveren.

Bij deze wagen is aan alles gedacht. Hij is standaard uitgevoerd met klem flensen voor de haspel. De haspelbuis rolt gemakkelijk door de lagers of rolbussen en de wagen is voorzien van stempelpoten. De zware spatborden dienen tevens als plateau, handig voor extra opslagruimte. De wagen heeft een automatisch opklapbaar neuswiel en maximale maat van de haspel is 260 x 174 cm. Bovendien komt de wagen met een eigen kenteken.

Wil je de wagen uitrusten met extra's? Er zijn tal van opties, zoals een elektrische lier met accu, LED verlichting en LED werklampen. Voor maatwerk kun je altijd contact opnemen, we denken graag met je mee.

Bij Schuurhuis BV, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector, vind je vertrouwen in kwaliteit. Wij staan bekend om onze uitstekende service en dienstverlening, dus twijfel niet om contact op te nemen met onze specialist Richard voor meer informatie.

Ontdek de betrouwbare en veelzijdige TA-NO Drum 27 en verhoog het gemak en de efficiëntie van je werkzaamheden. Neem een kijkje op onze website of kom langs op onze locatie in Oldebroek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht660 kg

Vergelijkbare machines