• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vlemmix 3.5 T 3 asser machinetransporter NIEUW met DIKKE opties

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVlemmix
Model3.5 T 3 asser machinetransporter NIEUW met DIKKE opties
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Deze gloednieuwe Vlemmix machinetransporter, rechtstreeks uit de voorraad, is uitgerust met tal van luxe opties. Deze transporter, met een total laadvermogen van 2660 kg, is de ideale keuze voor het vervoeren van je graafmachines en andere voertuigen.

Met een breedte van 400x180 cm, is dit één van de grootste machinetransporters uit ons assortiment. Met totale afmetingen van 582 x 240 x 167 cm en drie assen van elk 1350 kg, kun je eenvoudig al je voertuigen van A naar B vervoeren en houd je je aan de geldende maxima van 3500 kg totaalgewicht in Europa. Deze Vlemmix is overigens geproduceerd in Asten, Nederland.

Enkele van de uitrustingen waarvan je zult genieten zijn een aluminium traanplaat, een verzwaard neuswiel en een reservewielhouder. Voor betere zichtbaarheid tijdens je rit, is de transporter voorzien van LED-verlichting en LED breedtelampen. Je kunt ook rekenen op een beveiligd slot dat SCM-goedgekeurd is.

Wil je deze machinetransporter verder aanpassen aan je specifieke wensen? Geen probleem. Er zijn meerdere extra opties beschikbaar, van een verzwaard wiel en band combinatie of schokdempers, tot een gemonteerde vloerhouderring of een liersteun.

Bosmans Machines B.V. staat klaar om je te ontvangen op Dries 27 in Neer, Nederland. Voor meer informatie, contacteer ons via info@bosmansmachines.nl. Bij Bosmans Machines B.V. is ons motto: Niet zeveren, snel leveren!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht840 kg

Vergelijkbare machines