• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TA-NO DRUM 15

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTA-NO
ModelDRUM 15
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste, functionele en gemakkelijk te gebruiken haspelwagen? Bekijk dan eens de TA-NO DRUM 15. Deze TA-NO haspelwagens zijn bekend om hun degelijkheid en komen tegen een eerlijke prijs. Ze bieden een laadcapaciteit van netto bijna 1000 kg en beschikken over een 1500 kg as.

De TA-NO DRUM 15 is makkelijk kantelbaar dankzij de zware gasveren en standaard voorzien van klem flensen voor de haspel. De haspelbuis rolt gemakkelijk door de lagers en rolbussen. De wagen is voorzien van stempelpoten en heeft zware spatborden die ook als plateau dienen. Met automatisch opklapbaar neuswiel en eigen kenteken is de wagen volledig uitgerust om aan je behoeften te voldoen. De maximale maat voor een haspel is 260 x 174 cm.

Als je op zoek bent naar extra's, er zijn ook opties zoals een elektrische lier compleet met accu, led-verlichting en led-werklampen. Maatwerk is ook mogelijk voor specifieke eisen.

Bij SCHUURHUIS BV, begrijpen we hoe belangrijk betrouwbare apparatuur voor jou is. Naast het aanbieden van topkwaliteit producten, staan wij ook bekend om onze excellente service en dienstverlening. Maak kennis met onze specialist Richard voor meer informatie over deze TA-NO DRUM 15 en laten we je helpen de juiste keuze te maken.

Bezoek onze website www.schuurhuis.nl of kom langs bij onze vestiging op Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek. Je kunt ons ook bereiken op 0525 – 656547.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht550 kg