• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vlemmix 3 assige machinetransporter 3500 kg 400x180 NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVlemmix
Model3 assige machinetransporter 3500 kg 400x180 NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Maak kennis met de ultramoderne Vlemmix machinetransporter, ideaal voor het vervoeren van jouw zware machines en voertuigen. Deze krachtige transporter, met totale afmetingen van 582 x 240 x 167 cm, is de grootste in ons assortiment en kan met gemak al jouw voertuigen van locatie A naar B brengen.

Het laadvermogen van deze transporter is met 2660 kg indrukwekkend. De lading kan veilig en betrouwbaar worden vervoerd, met dank aan de drie 1350 kg assen waarover deze transporter beschikt. Zo kun jij er altijd op vertrouwen dat jouw vracht veilig op de plaats van bestemming aankomt, waar dat ook is.

Vlemmix is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten, en deze 3-assige machinetransporter is daar zeker geen uitzondering op. Geproduceerd in Asten, Nederland, kenmerkt deze transporter zich door zijn topkwaliteit en excellente prestaties.

De machinetransporter biedt ook verschillende extra opties om je transportervaring nog beter te maken, waaronder een aluminium traanplaat, verzwaarde assen, overdekslot + discusslot, SCM gekeurd slot, schokdempers, gereedschapskist, wiel + band, vloerhouderring gemonteerd, lier, en liersteun.

De Vlemmix machinetransporter heeft een laadoppervlak van 400x180 cm, waardoor hij ideaal is voor het transporteren van minigravers, hoogwerkers of heftrucks. Met de betrouwbare assen van Knott en een lage laadvloerhoogte van 34 cm biedt deze machinetransporter een uitstekende combinatie van gemak en efficiëntie.

Alle Vlemmix machinetransporters zijn thermisch verzinkt, zodat ze tegen corrosie zijn beschermd en duurzaam zijn. Bovendien zijn deze machinetransporters fraai afgewerkt, met netjes afgewerkte scherpe delen en verlichtingskabels die zijn weggewerkt in de draagbalken en oprijklep van het chassis.

Een gemakkelijk in- en uitklapbare oprijklep met een stevig antislip profiel en gasveer, samen met de optie om de klep te verlengen, maakt het laden en lossen van jouw machines nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest.

Heb je interesse in deze Vlemmix machinetransporter? Neem dan contact op met Bosmans Machines B.V. want je weet: ze zeveren niet, ze leveren snel!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht840 kg

Vergelijkbare machines