• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Intoo T-30D

Image
Image
Image
1/3

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIntoo
ModelT-30D
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Bij het kiezen van de juiste bouwmachines is het INTOO T-30D model een optie die je niet over het hoofd mag zien. Deze trilplaat met Hatz diesel is bijzonder sterk en betrouwbaar, ideaal voor wie nood heeft aan een robuuste, efficiënte machine. De T-30D is hufterproef en zwaar gebouwd; dit betekent dat hij bestand is tegen de zwaarste omstandigheden zonder zijn prestaties aan te tasten. Deze machine is speciaal ontworpen om uiterst effectief en duurzaam te zijn.

Dankzij zijn gegoten onderplaat, verdeelt de INTOO T-30D de krachten bij het trillen optimaal en slijt dus minder snel. De stuurboom is gemakkelijk te vergrendelen en weer te ontgrendelen met de voet, wat het bedienen van deze machine uitzonderlijk eenvoudig en handig maakt. De hydraulische servobesturing is eveneens eenvoudig te bedienen met de trillingsvrije handgreep die in speciale dempers is gemonteerd.

Meldenswaardig is ook dat dit model is uitgerust met gesmeerde lagers voor een langere levensduur en minimaal onderhoud voor verbeterde productiviteit. De sterke V-snaar is goed beschermd, net als het zware hijsoog. Het ontwerp van de T-30D zorgt ervoor dat handtrillingen tot een minimum worden beperkt, wat het comfortabel maakt voor langdurig gebruik.

Extra opties zijn onder andere een elektrische start, een slagkracht van 30kn en een breedte van 60 cm. Het model is diesel aangedreven, waardoor duurzaamheid en kracht samenkomen.

Voor al je vragen of meer informatie over deze machine kun je terecht bij onze specialist, Richard bij Schuurhuis BV. Wij zijn dé specialist op het gebied van hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Jouw vertrouwen in de kwaliteit van onze apparatuur en gereedschap is onze hoogste prioriteit. Vertrouw op onze topkwaliteit producten en uitstekende service.
Je kunt ons vinden op Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek, of bel ons op 0525 – 656547. Bezoek ook onze website: www.schuurhuis.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht230 kg

Vergelijkbare machines