• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant GP3558G

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

0 km

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelGP3558G
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand0

Omschrijving

Op zoek naar een sterke en betrouwbare machine voor straatwerkzaamheden? De Giant GP3558G schakelplaat is je perfecte partner. Met zijn 35 kN slagkracht en werkbreedte van 58 cm, kan dit powerhouse moeiteloos een zandbed verdichten en bestrating gelijkmatig aftrillen. Ook kwetsbaar straatwerk kan met zorg worden behandeld, dankzij de optie om de machine uit te rusten met een tegelmat.

Bij SCHUURHUIS B.V., dé specialist in apparatuur, gereedschappen en machines voor de infra & groen sector, begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaar materieel is in jouw vak. Daarom bieden we niet alleen een machine van topkwaliteit, maar ook de mogelijkheid om je huidige machine in te ruilen.

Onze specialist Richard staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van meer informatie over de Giant GP3558G. Neem gerust contact op via 06-16261485. Ook ben je altijd welkom op ons adres Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek voor een persoonlijke demonstratie en advies.

Kom de Giant GP3558G ervaren en ontdek hoe deze machine jouw werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen. Bezoek voor meer informatie en ons gehele assortiment onze website: www.schuurhuis.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht185 kg

Vergelijkbare machines