• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ZTI Super Sealer L-R-A-E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkZTI
ModelSuper Sealer L-R-A-E
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je bekijkt een ZTI 1200-R-L-A-E Super Sealer, specifiek ontworpen voor rozen. Deze sealer staat bekend om zijn snelheid, wat hem de nummer één keuze maakt voor het verpakken van snijbloemen, vooral rozen.

Met een capaciteit van 1200 bossen per uur, wordt deze machine gebruikt voor het sealen van importrozen achter een boslijn die de rozen opnieuw snijdt.

De ZTI Super Sealer is elektrisch verplaatsbaar, wat betekent dat de positie van de folie aangepast kan worden aan de lengte van de bos, precies ter hoogte van de rozenkoppen. Het apparaat is uitgerust met 3 folierolhouders en een handige opvangband.

Deze machine is zeer flexibel en kan vrijwel elke boslengte en diameter verwerken. Hij levert aantrekkelijke cilindrische wikkels, perfect voor het verpakken en ompakken van rozen. Dankzij de minimale sealbreedte, wordt het cellofaan maximaal belicht.

De ZTI Super Sealer kan stand-alone gebruikt worden, maar is eveneens eenvoudig te integreren achter de bloemenlijn of hanglijn.

Wij, bij Duijndam Machines, zijn er trots op al 40 jaar lang betrouwbare, gebruikte land- en tuinbouwmachines aan te bieden. Je kan op ons vertrouwen dat elke machine grondig gecontroleerd wordt voor aflevering door ons deskundig personeel. We kunnen je ook assisteren met transport.

Bezoek gerust onze website voor meer informatie of een volledige offerte. Een uitgebreid aanbod aan betrouwbare gebruikte machines wacht op je. Laten we samen de perfecte machine vinden voor jouw behoeften.

Vergelijkbare machines