• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

BCK C83 bochtband

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBCK
TypeC83
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de BCK C83, een stevige en betrouwbare bochtband, optimaal voor het ondersteunen van jouw landbouwactiviteiten. Deze machine heeft een 20° kunststof band die 25 cm breed is, met een effectieve breedte van 22,5 cm. De vaste snelheid is ongeveer 25 meter per minuut en hij werkt op 380 volt.

Bij Duijndam Machines staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Daarom controleren we elke machine, waaronder de BCK C83, voordat we deze afleveren. Je kunt rekenen op ondersteuning van ons deskundige personeel, zowel in de selectie van de juiste machine, als ook bij het transport.

Interesse in de BCK C83 of één van onze andere gebruikte land- en tuinbouwmachines? Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek dan eenvoudig en snel onze website. We staan ook voor je klaar om telefonisch al je vragen te beantwoorden.

Duijndam Machines is al 40 jaar jouw vertrouwde leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Bekijk het volledige aanbod van onze betrouwbare gebruikte machines op onze website.