• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo Standaard

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
ModelStandaard
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie van de Javo Standaard oppotmachine. Deze veelzijdige machine is veel gebruikt in de tuinbouw en boomkwekerij sector, geschikt voor bijna alle soorten teelt van potplanten tot bloembollen, vaste planten, boomkwekerijgewassen en perkplanten.

Een eigenschap is de brede inzetbaarheid op uiteenlopende grondsoorten, wat je extra flexibiliteit geeft in je werk. Voor grotere manoeuvreerbaarheid is de Javo Standaard bovendien mobiel uitgevoerd met wielen. Hierdoor kan je de machine met gemak overal positioneren waar hij nodig is.

De grondaanvoerband van de potmachine is in snelheid regelbaar, wat je controle biedt over de pot snelheid. Bovendien komt de Javo Standaard standaard met 20 potposities. De machine is uitgevoerd met een pneumatische potinzetter, die ook geschikt is voor vierkante potten, wat zijn bereik nog verder verbreedt.

De Javo Standaard is geschikt voor potten van 8 cm tot 19 cm, mits je de juiste pothouders gebruikt (niet inbegrepen). De machine is verder uitgerust met een boor en een pneumatische potafzetter.

Voor extra gemak zijn er twee vaste wielen en twee zwenkwielen, en bevat de machine drie elektromotoren. Bovendien is er een set pothouders van 9-12 cm inbegrepen.

Bekijk de opties voor pothouders en meer op onze website. Voor meer informatie of een offerte kun je gemakkelijk contact opnemen via de website van Duijndam Machines. Ons aanbod van betrouwbare gebruikte machines is uitgebreid en altijd van de hoogste kwaliteit. Tevens zijn wij in de mogelijkheid om je te assisteren met transport.

Bij Duijndam Machines staat de betrouwbaarheid van onze machines en de tevredenheid van onze klanten voorop. Je kunt erop vertrouwen dat al onze machines voor aflevering worden gecontroleerd door ons deskundige personeel. Wij zijn al 40 jaar een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines