• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schrauwen Combiro 2 zijschudder / versteklichter

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSCHRAUWEN
TypeCombiro 2
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiente zijschudder of verstekschudlichter voor het rooien van vaste planten en bomen in je tuin of boerderij? Dan is de Schrauwen Combiro 2 precies wat jij zoekt.

Deze machine heeft een rooimes breedte van 50 cm, waardoor het in staat is om zelfs de meest hardnekkige planten en bomen met gemak uit de grond te halen. De Schrauwen Combiro 2 is ontworpen om je tuin- en landbouwactiviteiten soepel te laten verlopen en is een waardevolle toevoeging aan je gereedschapsarsenaal.

Waarom zou je Duijndam Machines kiezen? Wij zijn al 40 jaar leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines die we controleren voorafgaand de aflevering. Ons deskundig personeel staat altijd klaar om je te assisteren, ook met transport. Met een betrouwbaar aanbod aan gebruikte machines op onze website, zijn we een gespecialiseerd in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek je gemakkelijk onze website. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies. Betrouwbaarheid en service zijn bij ons vanzelfsprekend.