• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ilapak T 1000 S

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIlapak
ModelT 1000 S
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiente oplossing voor je verpakkingsproces in de land- en tuinbouw? Maak eens kennis met de Ilapak T 1000 S verticale flowpackmachine. Deze machine, vervaardigd in 2002/2003, is uitzonderlijk geschikt voor het verpakken van lichtere producten zoals sperziebonen, sla, radijs en baby leaf in transparante folie.

Bij Duijndam Machines staan we voor je klaar om je te voorzien van meer informatie en een volledige offerte. Dit kan eenvoudig en snel via onze website, maar we zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken.

In ons aanbod vind je een breed scala aan betrouwbare gebruikte machines. Met 40 jaar ervaring in de markt, controleert ons deskundige personeel elke machine grondig voor aflevering. Naast de verkoop van machines, kunnen we je ook ondersteunen met het transport.

Kies voor de Ilapak T 1000 S en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid waar Duijndam Machines om bekend staat. Bekijk het volledige aanbod op onze website en ontdek de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines