• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo 610 -15

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
Model610 -15
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiëntie met deze Javo 610 - 15 plantentransportband. Deze solide machine is ontworpen om de belasting van zwaar landbouwwerk te weerstaan en je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Met een formaat van 610 x 15 cm is deze transportband ruim genoeg om je planten veilig en snel te vervoeren. Daarnaast draait deze machine op 380 Volt en biedt het een vaste snelheid, wat garandeert dat je planten op een gecontroleerde snelheid worden vervoerd. Houd er rekening mee dat de steunpoten niet inbegrepen zijn.

Neem een kijkje op de website van Duijndam Machines voor meer informatie over deze Javo 610 - 15, of om een volledige offerte aan te vragen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd met ons aanbod van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elk van onze machines wordt grondig gecontroleerd voor aflevering, dus je kunt rekenen op een machine die klaar is voor actie.

Bovendien kunnen wij je assisteren met transport, zodat het krijgen van je nieuwe Javo 610 - 15 net zo moeiteloos is als het gebruiken ervan. Bekijk vandaag nog onze website om deze betrouwbare machine van dichtbij te bekijken samen met ons volledige aanbod aan gebruikte machines.

Vergelijkbare machines