• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex CRM FL-GX

Image
Image
Image
Image
1/4

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelCRM FL-GX
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Bercomex CRM FL-GX - een bindmachine die speciaal ontworpen is voor je bloemverwerkingsproces. Met deze machine kun je zowel grote boeketten rozen als kleine bosjes tulpen met gemak en in een hoog tempo binden. Je bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van je productieproces aanzienlijk.

Wat de Bercomex CRM FL-GX uniek maakt, is de mogelijkheid om op hoge snelheid te binden. Met een capaciteit van 60 boeketten per minuut en een aanpasbare elastieken spanning, voldoet deze machine aan al je bloembinderij behoeften - welke bloemsoort of boeket je ook wilt binden.

Je kunt erop vertrouwen dat de Bercomex CRM FL-GX betrouwbaar, solide en onderhoudsvriendelijk is. Dat blijkt uit het feit dat er jaarlijks meer dan 2,5 miljard boeketten met deze bindmachine en het Bercomex bindelastiek worden gebonden. Het lage risico op storingen betekent een continue doorloop van je verwerkingproces.

De Bercomex CRM FL-GX kan gemakkelijk geïntegreerd worden in je bestaande bloemverwerkingslijn. Wil je meer informatie of een volledige offerte? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op via onze website. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen.

Bij ons kun je altijd vertrouwen op een betrouwbare service. Al 40 jaar zijn we leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, die voor aflevering volledig worden gecontroleerd door ons deskundige personeel. En we kunnen je natuurlijk ook helpen met transport. Bij Duijndam Machines staan we voor je klaar.

Vergelijkbare machines