• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma Nastro

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelNastro
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een efficiënte oplossing voor het verplaatsen van je landbouwproducten? Overweeg dan deze Sorma Nastro transportband met opklapbare rollenbanen. De afmetingen van de transportband zijn 195 x 40 cm en het apparaat heeft een vaste snelheid, waardoor je gemakkelijk en efficiënt kunt werken. De rollenbanen hebben een formaat van 60 x 40 cm en het geheel werkt op 380 Volt.

De Sorma Nastro is afkomstig van Duijndam Machines, al 40 jaar een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elk apparaat wordt grondig gecontroleerd door deskundig personeel voor het wordt afgeleverd, zodat je er zeker van kunt zijn dat de machine in goede staat verkeert.

Als specialist kunnen we bij Duijndam Machines ook assisteren met transport, dus of je nu om de hoek woont of aan de andere kant van het land, we zorgen ervoor dat je nieuwe machine op de juiste plek terecht komt.

Voor meer informatie over de Sorma Nastro of voor een volledige offerte, neem gemakkelijk en snel contact op via onze website. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Laat je overtuigen door onze uitgebreide collectie aan betrouwbare gebruikte machines op de website.

Vergelijkbare machines