• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hüttenhölscher transport

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHüttenhölscher
Modeltransport
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een landbouwmachine die betrouwbaar en duurzaam is, overweeg dan deze Hüttenhölscher transportband. Het is een vlakke transportband van het type Krups, ontworpen om consequent te presteren bij een vaste snelheid. Met zijn afmetingen van 975 x 85 cm is deze transportband ideaal voor diverse toepassingen.

Het apparaat werkt op 380 Volt en wordt geleverd met oog. Voor jouw gemak is hij al gedemonteerd voor transport. Houd er rekening mee dat de transportband aan één kant enigszins versleten is.

Deze Hüttenhölscher is beschikbaar bij Duijndam Machines, een bedrijf dat al 40 jaar betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines levert. De machines worden voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw Hüttenhölscher in goede staat is.

Het team van Duijndam Machines kan je ook assisteren bij het transport. Je kunt eenvoudig meer informatie aanvragen of een volledige offerte krijgen via de website van Duijndam Machines. Natuurlijk kun je ook bellen als je dat prettiger vindt.

Duik in het brede aanbod van betrouwbare gebruikte machines bij Duijndam Machines. Deze Hüttenhölscher transportband kan de toevoeging zijn die je nodig hebt voor jouw land- of tuinbouwactiviteiten.

Vergelijkbare machines