• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA PV-350 LS-H-I-X

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelPV-350 LS-H-I-X
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en hoogwaardige flowpackmachine? Kijk dan eens naar deze Ulma PV-350 LS-H-I-X flowpacker met aanvoerketting en meenemers. Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van losse, tere en natte producten, zoals prei, wortelen, paprika, en chinese kool.

De Ulma PV-350 LS-H-I-X is onlangs volledig nagezien door een gespecialiseerde monteur, dus je kunt erop vertrouwen dat deze machine in uitstekende staat verkeert. Het beschikt over een automatische productlengte sensor, dubbele folierolhouder, pneumatische opening van de sealrollen en een digitaal instelbare sealtemperatuur.

Deze machine is niet alleen krachtig, maar ook flexibel. Het is geschikt voor voorbedrukte folie en transparante / onbedrukte folie en is uitgerust met een zelfcentrerende en verstelbare vouwkast. De elektronische snelheidsregeling en temperatuurcontrole voor de sealbalk en sealrollen zorgen voor optimale prestaties.

Met een capaciteit van maximaal 50 stuks per minuut, afhankelijk van het product, is deze flowpackmachine in staat om aan hoge productie-eisen te voldoen. En omdat deze machine voldoet aan de Europese richtlijnen / CE-markering, kun je er zeker van zijn dat deze een veilige en betrouwbare keuze is voor je verpakkingsbehoeften.

Bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, staan we altijd klaar om je te ondersteunen. Onze machines worden voor aflevering gecontroleerd en ons deskundig personeel kan je assisteren met transport. Bekijk het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Klaar om de betrouwbaarheid en prestaties van de Ulma PV-350 LS-H-I-X zelf te ervaren? Neem dan contact op voor meer informatie of een volledige offerte.

Vergelijkbare machines