• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vlemmix machinetransporter 480 x 180 3 asser NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVlemmix
Modelmachinetransporter 480 x 180 3 asser NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ben je op zoek naar een sterke, betrouwbare en nieuwe machinetransporter? De Vlemmix machinetransporter 480 x 180 3 asser is de oplossing. Deze machinetransporter uit de topklasse van Vlemmix Trailers biedt veelzijdige functionaliteiten aan die je transportactiviteiten naar een hoger niveau tillen.

Met zijn lengte van 480cm en breedte van 180cm, wordt dit model geroemd om de capaciteit om smalle machinerie en toebehoren te vervoeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de breedte tijdens het rijden. Ondanks zijn slanke ontwerp, kan deze trailer een indrukwekkend laadvermogen aan van 2630 kg, waardoor het een eersteklas keuze is voor het transporteren van minigravers, hoogwerkers of heftrucks.

Je kunt erop vertrouwen dat je investering in de Vlemmix machinetransporter de moeite waard is, mede door de kwalitatieve, betrouwbare drievoudige 1350 kg Knott-assen die eronder zijn gemonteerd. Hierdoor kun je stabiel en veilig transport realiseren, dat wordt ondersteund door een lage laadvloerhoogte van slechts 34 cm.

Ontworpen met duurzaamheid en weerstand tegen slijtage in het achterhoofd, is deze machinetransporter thermisch verzinkt, wat zorgt voor een slijtvaste beschermende laag op het metaal en waardoor roestvorming bij krassen en kleine beschadigingen wordt voorkomen. Hiernaast is er ook extra aandacht aan de afwerking besteedt. Scherpe onderdelen zijn netjes afgewerkt en de verlichtingskabels zijn weggewerkt in de draagbalken en oprijklep van het chassis.

Extra voordeel: deze Vlemmix machinetransporter is uitgerust met een oprijklep met gasveer, wat het in- en uitklappen gemakkelijker en veiliger maakt. Met een antislip profiel en een minimale helling dankzij de laadvloerhoogte en de oprijklep, wordt het laden van je machine een fluitje van een cent.

Mis je nog wat extra mogelijkheden? De machinetransporter is verder uitvoerbaar met diverse opties zoals een aluminium traanplaat, overdekslot + discusslot, schokdempers, gereedschapskist, liersteun en LED verlichting om nog maar een paar voorbeelden te noemen. Alle kenmerken zijn ontworpen met als doel om jouw ervaring met deze machinetransporter zo soepel en efficiënt mogelijk te maken.

Verander je transportervaring vandaag nog met de Vlemmix machinetransporter 480 x 180 3 asser. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht870 kg

Vergelijkbare machines