• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 22 minitractor NIEUW - 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model22 minitractor NIEUW - 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Solis 22 minitractor - gloednieuw en klaar om je te helpen bij al je landbouwbehoeften. Deze compacttractor is het toonbeeld van kracht en betrouwbaarheid. De milieuvriendelijke Solis S 22 is perfect voor hobbyboerderijen en professionele landbouwprojecten. Je kunt rekenen op zijn krachtige 3-cilinder GTV dieselmotor met 22 PK. Met een indrukwekkend hefvermogen van 600 kg, steekt deze machine boven de rest in zijn klasse uit.

Naast zijn kracht biedt de Solis S 22 ook innovatieve designelementen die comfort en efficiëntie samenvoegen voor de optimale ervaring. Het aerodynamisch ontwerp gecombineerd met projectorlampen optimaliseert de zichtbaarheid, terwijl de aanwezigheidscontrole van de bestuurder de veiligheid garandeert. De tractor is gemakkelijk te bedienen dankzij de stuurbekrachtiging en de banden zorgen voor maximale tractie op het veld.

De tractor is ook uitgerust met een 1x hydraulisch ventiel, heeft een motorkoppel van 55 Nm en een max. snelheid van 17.02 km/u. En met een tank capaciteit van 24 liter, kan deze compacttractor een lange tijd mee gaan zonder dat deze bijgevuld hoeft te worden.

Bovendien geniet je van 5 jaar garantie op deze machine. Solis heeft zijn betrouwbaarheid in de wereldwijde markt bewezen, en deze tractor is geen uitzondering. Met al zijn innovatieve functies en speciale ontwerp, is de Solis 22 minitractor een slimme investering voor al je landbouwbehoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1070 kg

Vergelijkbare machines