• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 HST minitractor CABINE (optie zoustrooier, sneeuwschuif)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 HST minitractor CABINE (optie zoustrooier, sneeuwschuif)
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Vind je nieuwe werkpaard in deze gloednieuwe Solis 26 HST minitractor. Direct uit voorraad leverbaar en klaar om elke klus aan te pakken. Deze machine is niet alleen robuust en betrouwbaar, maar ook verrassend veelzijdig.

De Solis 26 HST is uitgerust met een krachtige 26 pk, 3 cilinder Mitsubishi S3L2-3E motor. Dit betekent dat je over voldoende vermogen beschikt om zelfs de lastigste taken uit te voeren. Met een hefvermogen van 600 kg en een aftakas toerental van 540/1000, is deze tractor geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden.

De tractor beschikt over een hydrostatische aandrijving en is 4-wielaangedreven. Daarmee biedt hij een uitstekende tractie en stabiliteit op verschillende terrein omstandigheden. Daarnaast biedt de tractor extra comfort met een cabine inclusief verwarming, ideaal voor de koudere dagen.

Met zijn maximale snelheid van maar liefst 17 km/u beweeg je je snel en efficiënt over het terrein. Verder is de Solis uitgerust met een zwaailamp, trekhaak, wegverlichting en een aanhangwagen verlichting aansluiting, zodat je veilig en zichtbaar kunt werken, ook bij weinig licht. De tankinhoud van 30 liter zorgt er voor dat je een goede tijd kunt werken zonder te hoeven tanken.

Voor professionals is lease ook een optie. De Solis 26 HST minitractor laat zien dat kracht en efficiency perfect samengaan. Kies voor deze betrouwbare en veelzijdige tractor en maak je werkzaamheden gemakkelijker.

Vergelijkbare machines