• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 HST minitractor NIEUW multi-use banden - 3 jaar garantie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 HST minitractor NIEUW multi-use banden - 3 jaar garantie
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Op zoek naar een gloednieuwe minitractor die direct uit voorraad leverbaar is? Let dan even op. We hebben momenteel een splinternieuwe Solis 26 HST minitractor beschikbaar, uitgerust met multi-use banden en natuurlijk adekwaat voor diverse werkzaamheden. Als ondernemer in Nederland of België heb je zelfs de optie om deze te leasen.

Dit model wordt geleverd met maar liefst 5 jaar garantie. Dit laat zien dat we vol vertrouwen achter de kwaliteit van deze machine staan. Het levend bewijs van kracht en betrouwbaarheid, met een gewicht van 960 kg en vierwielaandrijving. Deze tractor wordt aangedreven door een 26 pk 3 cilinder Mitsubishi S3L2-3E motor en heeft een maximaal heftvermogen van 600 kg.

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een soepele en gemakkelijke werking. Met een enkelvoudig dubbelwerkend hydrauliekventiel wordt de machinale efficiency nog verder opgevoerd. De maximale snelheid is 17 km/u. Qua comfort heb je de beschikking over stuurbekrachtiging en dankzij de tankinhoud van 30 liter kun je uren achter elkaar doorwerken zonder te hoeven stoppen om bij te tanken.

Voor je veiligheid komt de tractor met een zwaailamp en een inklapbare veiligheidsbeugel. Eenvoudig te verbinden met een aanhangwagen is dit model voorzien van wegverlichting en een aansluiting voor aanhangwagenverlichting. Af fabriek voorzien van frontgewichten, een voorste trekhaak en een handgasstandaard.

Overweeg je een inruil of heb je behoefte aan levering? Beiden zijn mogelijk. Verder behoort een NL kenteken tot de opties tegen een kleine meerprijs. Of wil je de tractor mogelijk uitbreiden met een frontlader? De keuzes zijn er.

Overweeg ons leaseprogramma als je er direct mee aan de slag wilt gaan. Stuur eenvoudigweg je bedrijfsnaam en KvK-nummer (BTW-nummer voor België) en wij sturen je een vrijblijvende offerte en doen direct een kredietcheck.

Ga het avontuur aan met deze Solis 26 HST minitractor. Robuust, krachtig en klaar om het zware werk voor je te doen. Je zult geen betere partner vinden voor al je landbouw- en tuinwerkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht960 kg

Vergelijkbare machines