• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis minitractor NIEUW + frontlader / 3 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Modelminitractor NIEUW + frontlader / 3 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en veelzijdigheid van de NIEUWE SOLIS 26 4wd compact tractor. Deze gloednieuwe robuuste mini tractor is uitgerust met een frontlader en beschikt over alle essentiële functies die je nodig hebt voor dagelijkse werkzaamheden.

Onder de motorkap zit een krachtige 3 cilinder 24.5 pk MITSUBISHI diesel motor STAGE V, die voldoet aan de nieuwste emissienormen. Moeiteloos stuur je door zowel strakke bochten als op uitgestrekte velden dankzij de stuurbekrachtiging.

Deze compacte tractor is vangedaan met GAZON banden en is slechts 140 cm in totaal breed, ideaal voor kleinere ruimtes zonder in te leveren op prestatie. Hij is uitgerust met zes versnellingen vooruit en twee achteruit, 4-wielaandrijving en een veiligheids rolbeugel die je naar behoefte kunt opklappen. Ook aan je comfort is gedacht, met een luxe geveerde stoel en werklampen voor in het donker.

Bovendien komt de SOLIS 26 inclusief frontlader met grondbak en is hij compatibel met verschillende bijpassende apparaten zoals weilandbloters, klepelmaaiers, gazonmaaiers, freesmachines en meer. Om de betrouwbaarheid te garanderen, wordt deze mini tractor ondersteund door een 5 jaar GARANTIE.

De SOLIS 26 is mede ontwikkeld en gefabriceerd door Yanmar, een toonaangevende Japanse fabrikant van diesel en gasmotoren. Dit garandeert een topkwaliteit product dat zowel duurzaam als betrouwbaar is.

Wacht niet langer en transformeer je werkdag met de SOLIS 26 4wd compact tractor. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1200 kg