• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 20 4WD minitractor 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 4WD minitractor 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

De Solis 20 minitractor is een gloednieuw en compact model, compleet met 5 jaar garantie. Aangedreven door een krachtige driecilinder 18.5 PK Mitsubishi-motor, biedt deze tractor een betrouwbare en effectieve oplossing voor een reeks werkzaamheden.

Met een eigengewicht van 810 kg, een hoge en lage gearing en de mogelijkheid om met snelheden tot 17 km/u te rijden, is deze minitractor zowel wendbaar als efficiënt. Hij is uitgerust met een hefinrichting die tot 500 kg kan tillen, waardoor hij meer dan geschikt is voor serieuze landbouwtaken.

Om je veiligheid te garanderen, is de tractor voorzien van een neerklapbare rolbeugel en volledige wegverlichting, waaronder een werklamp aan de achterkant en een zwaailicht. Het voertuig heeft tevens een voor- en achter trekhaak.

Ondanks zijn robuuste functionaliteit, is de Solis 20 slechts 92 cm breed, waardoor hij uitstekend presteert in beperkte ruimtes. Als toegevoegde bonus is er een dubbelwerkend hydrauliek ventiel inbegrepen.

Voor onze klanten in België zijn COC-papieren inbegrepen en voor een kleine meerprijs kunnen we een NL kenteken toevoegen. We bieden ook gratis levering in heel Nederland en België, zodat je zonder gedoe aan de slag kunt.

We begrijpen dat het starten met een nieuwe tractor een grote stap kan zijn, daarom bieden we lease mogelijkheden voor ondernemers in zowel Nederland als België. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan ontvangen we graag je bedrijfsnaam, adres en kvk nummer (of BTW nummer voor België), dan kunnen we je een offerte sturen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines