Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Ozgul LW3 EU FIX dieplader, ontworpen voor zware toepassingen en extreme duurzaamheid. Deze machine is gebouwd op een BOX-type chassis, volledig gelast met S355-staal, waarbij de buitenste structuur een UPE 240-profiel is. Voor de perfecte lasnaden is gebruik gemaakt van automatische ARC-ondergedompelde en robotlassystemen.

Met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg en een laadcapaciteit van 45.700 kg, kunt je vrijwel alles vervoeren wat je nodig hebt. De kenmerkende dimensies van de machine zijn indrukwekkend: de lengte van het laadplatform bedraagt 9.000 mm, de totale lengte van het voertuig is 13.550 mm en de totale breedte is 2.550 mm.

De wielgroep weegt in totaal 36.000 kg, wat bijdraagt aan de complete stabiliteit van de dieplader, zelfs bij volle belasting. De Ozgul LW3 EU FIX is uitgerust met luchtvering voor een comfortabele rit en voor optimale duurzaamheid zijn de assen van Özkoç Trax of Osman Koç, Turkse topmerken.

Bovendien biedt deze machine alle veiligheids- en gebruiksgemakken die je nodig hebt tijdens je zwaarste trajecten. Het heeft bijvoorbeeld hydraulische bediende achterhellingen met een elektropomp voor de hydraulische functie van de achterhellingen, geleverd met een kabel-duwknop voor afstandsbediening.

De banden zijn van het merk Fulda, Pirelli of Goodyear en de machine is voorzien van een Wabco EBS-remsysteem, voorzien van RSS volgens de EC-Richtlijn met ADR-aanpassing. Veiligheid wordt verder versterkt door het 24V elektrisch systeem van SAE met ADR-adaptatie, de nood- en service-remkamers en LED-lichten rondom.

Met zijn ruime accessoires, waaronder gegalvaniseerde zij-uitbreidingen, zware sjorringen, zijbeschermingen, gereedschapskist, reservewielhouder, waterfles en meer, is de Ozgul LW3 EU FIX gebouwd om te presteren en te overleven op de meest veeleisende werkomgevingen. De kleur? Die bepaal je zelf.

Met CE-markering en beschikbare COC, is de Ozgul LW3 EU FIX dieplader een toonaangevende machine in zijn klasse. Met referentienummer 00032325 staat deze dieplader klaar om aan jouw wagenpark toegevoegd te worden. Aarzel niet en zorg ervoor dat deze krachtpatser deel uitmaakt van jouw volgende project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband