Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de wereld van robuustheid en duurzaamheid gecombineerd met uitstekende ontwerpspecificaties met de Ozgul LW3 EU FIX dieplader. Dit model, dat zowel CE-markering heeft als beschikbaar is met een COC, is een uitzonderlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dieplader.

Deze high-performance machine heeft een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg en een laadvermogen van 45.700 kg. De laadplatformlengte is 9.000 mm en de totale lengte van de aanhangwagen is 13.550 mm. De vijfde wielhoogte is 1.310 mm, wat bijdraagt aan de stabiliteit en de behendigheid van de dieplader.

Het chassis van deze dieplader is vervaardigd uit zwaar en super duurzaam S355 staal, ontworpen met een BOX-type chassis wat betekent dat het extra stevigheid geeft. De banden zijn van topmerken zoals Fulda, Pirelli of Goodyear, en het heeft twaalf plus één stalen velgen van Jantas of Ako merk, waardoor je verzekerd bent van uitstekende rijkwaliteit en duurzaamheid.

De Ozgul LW3 EU FIX dieplader beschikt over geavanceerde functies zoals een luchtvering en een Wabco EBS (4S/3M) remsysteem met RSS volgens de EC-richtlijn dat is aangepast voor ADR. Het beschikt ook over een hydraulisch bediende achterklep met een elektropomp voor de hydraulische functie van de achterklep, en wordt bediend door een draadgebonden afstandsbediening.

De Ozgul LW3 EU FIX is niet alleen een machine met geweldige prestaties maar wordt ook geleverd met allerlei accessoires zoals een kunststof watertank, twee wielblokken met houders, zijbescherming van aluminium en een gereedschapskist. Kortom, dit is je complete pakket voor al je transportbehoeften.

En het beste van alles is dat je de kleur op verzoek kunt kiezen. Waar wacht je nog op? De Ozgul LW3 EU FIX dieplader is precies waar je naar op zoek was!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband