Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid met een dieplader? Overweeg dan de Ozgul LW3 EU FIX. Deze machine is CE-gemarkeerd en heeft een CoC-beschikbaarheid.

Het is gebouwd voor zware taken met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg en een laadvermogen van 45.700 kg. Bovendien zorgt de lengte van 13.550 mm en een breedte van 2.550 mm voor voldoende laadruimte. Met het laadplatform op een hoogte van 920 mm is het laden en lossen nooit een probleem.

Het stevige boxtype chassis is gemaakt van volledig gelast S355 staal voor extra stevigheid. De automatische ARC-ondergedompeld en robotlassen zijn standaard ingebouwd. Voor een soepele rit, heeft het een luchtophanging en het Özkoç Trax of Osman Koç merk landingsgestel. Het landingsgestel is twee keer zo snel en mechanisch bedienbaar aan één kant.

Natuurlijk kan een voertuig als dit niet zonder een degelijk rem- en lichtsysteem. Het heeft het merk Wabco EBS (4S/3M) met RSS volgens de EC-richtlijn met ADR-aanpassing. Wat betreft de verlichting zijn er rijkelijk LEDs geplaatst, waaronder 2x achter-stoplichten en 2x draaiende lampen.

De laadruimte van de Ozgul LW3 EU FIX wordt volledig benut en beschermd met stalen afdekplaten en hardhout in het midden. Aan de achterkant van het voertuig vind je hydraulische bediende achteropritten die makkelijk kunnen worden bediend met een elektropomp en kabelbediening voor op afstand.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdig en goed ontworpen dieplader, dan is de Ozgul LW3 EU FIX zeker het overwegen waard. De machine is exclusief BTW geprijsd, en het referentienummer is 00032323. Zoek niet verder, want de perfecte dieplader voor je zware taken wacht op je.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband