Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Ozgul LW3 EU FIX dieplader. Deze machine is ontworpen voor zware klussen en duurzaamheid, met een brutogewicht van 58.000 kg en een laadcapaciteit van 45.700 kg – voldoende om zelfs het zwaarste materiaal te vervoeren.

Geniet van het comfort en de efficiëntie van een laadplatform lengte van 9.000 mm en een totale lengte van 13.550 mm. De hoogte van het 5e wiel is 1.310 mm en de laadplatform hoogte is slechts 920 mm, waardoor in- en uitladen van je uitrusting een fluitje van een cent wordt.

Deze dieplader presteert niet alleen, maar is ook gebouwd om lang mee te gaan. De robuuste BOX-type chassis is gemaakt van al het lassen van S355-staal en heeft een geautomatiseerd ARC-onderwaterlassen. Dit, samen met de robuuste constructie en automatische robot lassen van de bovenbouw, zorgt voor maximale duurzaamheid op de lange termijn.

De Ozgul LW3 EU FIX is ontworpen met zowel geavanceerde technologie als gebruiksgemak in gedachten. De banden zijn van premium merken zoals Fulda, Pirelli of Goodyear, en de automatisch oplopende eerste as en luchtvering zorgen voor soepele ritten, ongeacht de lading. De Wabco EBS-remsysteem met RSS zorgt voor veiligheid en gemoedsrust, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

En dat is nog niet alles. Deze dieplader is uitgerust met hydraulisch bediende achteroprijplaten, met elektropomp voor de hydraulische functie van de achteroprijplaten, met extra handige afstandsbediening. De oprijplaten zijn opvouwbaar, 2500 mm lang en 900 mm breed, volledig bedekt met staal en zijn zowel inwendig als uitwendig hydraulisch verschuifbaar voor maximaal gebruiksgemak.

In het moderne en bedrijfszekere elektrische systeem zijn opties zoals LED-lichten aan de zijkant, stopverlichting achter en roterende lampen opgenomen. En om het af te maken, is het kleurenschema geheel naar wens aan te passen.

Onze Ozgul LW3 EU FIX komt met alle benodigdheden zoals een gereedschapskist, een plaquetteplaats op de achterklep, oprijplaten of bumpers, en veel meer voor je gemak en efficiëntie. En natuurlijk krijg je de verzekering van een CE-markering en een beschikbaar COC.

Ontmoet de ultieme kracht en duurzaamheid in de vorm van de Ozgul LW3 EU FIX dieplader. Of je nu upgrade of een nieuwe operatie start, deze machine is klaar om je zware lasten te dragen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband