Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Dieplader.

Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Niet meer beschikbaar

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Ozgul LW3 EU FIX dieplader. Deze robuuste machine is speciaal ontworpen voor zware lasten, met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg en een laadvermogen van maar liefst 45.700 kg. De laadplatformlengte is 9.000 mm, wat voldoende ruimte biedt om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

Gebouwd voor duurzaamheid, het chassis is volledig gemaakt van gelast S355-staal met een sterke BOX type ontwerp, aangevuld met buitengewone UPE 240 profielen. Het zware constructieproces omvat automatische ARC dompellassen en robotlassen voor superieure sterkte en betrouwbaarheid.

Uitgerust met drie krachtige 12 Ton assen van Özkoç Trax of Osman Koç, biedt deze dieplader indrukwekkende stabiliteit en prestaties. Bovendien tilt de automatische eerste as functionaliteit het gebruiksgemak naar een hoger niveau. Het voertuig is tevens uitgerust met luchtvering, trommelremmen en een Wabco EBS (4S/3M) remsysteem met ADR-aanpassing, die samen zorgen voor uitstekende bediening en veiligheid.

Aanvullende uitrusting zoals 12+1 Fulda, Pirelli of Goodyear banden, 6.75 x 17.5 stalen velgen en een mechanisch bediende tweesnelheids landingsgestel, verbeteren de functionele prestaties en levensduur verder.

Het laadplatform is bedekt met een chequered sheet en hardhout, gesteund door een vlakke staalplaat en beschikt over hydraulisch bediende achterste opritten voor eenvoudige lading. Extra accessoires zoals zware sjorringen, modderflappen, een waterreservoir, een reservewiel en een gereedschapskist dragen bij aan het gemak en de functionaliteit van deze indrukwekkende machine.

Opmerkelijk is de CE-markering, wat bevestigt dat de dieplader voldoet aan de EU-gezondheids-, veiligheids- en milieueisen. Daarnaast is er een COC beschikbaar, wat extra gemoedsrust geeft bij inspecties of overdrachten.

Vertrouw op deze sterke en betrouwbare Ozgul LW3 EU FIX dieplader, ontworpen om de zwaarste klussen aan te kunnen. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband