Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Bekijk deze Ozgul LW3 EU FIX dieplader, voorzien van het krachtige ontwerp en de duurzaamheid die je van het merk Ozgul mag verwachten. Biedt een brutovoertuiggewicht van 58.000 kg en een laadplatformlengte van 9.000 mm, samen met een nuttige lading van 45.700 kg. Smaakvol ontworpen met constructies zoals Box type chassis, Robot- en ARC ondergedompeld lassen, maakt het tot een uitmuntend werkpaard voor zware klussen.

De Özkoç Trax of Osman Koç Turks merk trommelremmen geven je volledig vertrouwen in het stopvermogen van deze dieplader, terwijl de air suspension je helpt bij al jouw transportbehoeften. Het wordt aangedreven door 3 assen van elk 12 ton, waarbij de eerste as automatisch wordt opgetild om de efficiëntie te verhogen.

Stilstaan op onhandige plaatsen is geen probleem dankzij het mechanische landingsgestel aan één kant met dubbele snelheid. En de wielen? Ze zijn gemaakt door vertrouwde merken zoals Fulda, Pirelli of Goodyear, voorzien van 12+1 Jantas of Ako Brand stalen velgen.

Voor jouw veiligheid wordt het elektrische systeem geleverd door de SABA Brand, dat voldoet aan SAE standaard met ADR Adaptation. Interne en externe hydraulische schuifkleppen zijn ook aanwezig, waardoor de bediening eenvoudiger wordt. De verlichting omvat onder andere achterstoplichten, zij-LED-lampen, witte LED-voorlichten en roterende lampen.

De dieplader is afgewerkt met een detailgerichte aanpak: een aluminium voorpaneel en zijpanelen op de zwanenhalssectie, een stalen voorpaneel, een gereedschapskist en certificeerde Expray spatflappen zijn enkele van de extra's. De kleur? Die kun je zelf kiezen, en we maken het af met een zandstraal-, chemische reiniging-, HYZINC-, epoxy- en acrylverfbehandeling.

Met CE-markering, een beschikbaar COC-document en een referentienummer van 00032319, vraag je je misschien af wat de prijs is. Die is exclusief BTW en op aanvraag. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie over deze Ozgul LW3 EU FIX dieplader.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband