Ozgul LW3 EU 1SS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU 1SS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame dieplader voor zwaar transport? Dan is de Ozgul LW3 EU 1SS een uitstekende keuze. Het is een zwaargewicht met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg en een laadvermogen van 45.700 kg. Deze dieplader is voorzien van alle benodigde CE-markeringen en is BTW-exclusief geprijsd, met referentienummer 00032317 ter referentie.

De Ozgul LW3 EU 1SS heeft een heavy-duty ontwerp met een BOX type chassis gemaakt van gelast staal van hoge kwaliteit. Het frame is automatisch ondergedompeld in de ARC voor extra sterkte en duurzaamheid. Het platform van deze dieplader is 9.000 mm lang en 920 mm hoog, ideaal voor het transport van grote en zware objecten.

De trailer beschikt over 3 assen met trommelremmen, waarvan één automatisch wordt opgetild. De ophanging is van het luchttype en de 3e as heeft een zelfsturende functie. Deze kenmerken zorgen samen voor verbeterde veiligheid en betrouwbaarheid tijdens het transport.

Wat betreft de rem- en elektrische systemen, de Ozgul LW3 EU 1SS is uitgerust met een Wabco EBS met RSS volgens de EC-richtlijn en met ADR-adaptatie. Het elektrische systeem is 24V en 2x7 + 1x15 pin sockets, aangepast aan de SAE-standaard met ADR-aanpassing.

De Ozgul LW3 EU 1SS dieplader beschikt ook over een verscheidenheid aan nuttige accessoires, waaronder zware vergrendelingsringen, modderflappen, een waterreservoir en zijbeschermingen in aluminium. Bovendien is er een gereedschapskist aanwezig voor eventuele reparaties ter plaatse en een reservewiel.

Voor extra gemak zijn de laadrampen hydraulisch bediend en is er een elektropomp aanwezig voor hydraulische functies. Dit alles wordt aangeboden in de kleur naar jouw keuze.

Kortom, met de Ozgul LW3 EU 1SS heb je een betrouwbare, ergonomisch ontworpen en veilige dieplader die elke transporttaak aankan. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt of als je deze efficiënte machine wilt aanschaffen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband