Ozgul LW3 EU 1SS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU 1SS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste en duurzame dieplader? Kijk dan eens naar deze Ozgul LW3. Deze machine is zo ontworpen dat hij perfect aansluit bij de zwaarste taken op het gebied van transport.

Met een indrukwekkend laadvermogen van 45.700 kg en een totale lengte van 13.550 mm, biedt deze dieplader voldoende ruimte en kracht voor het vervoer van grote machines of zware ladingen. De laadplatformlengte van 9.000 mm en de breedte van 2.550 mm dragen verder bij aan de capaciteit van deze machine.

Bovendien is de Ozgul LW3 uitgerust met een zware chassis van S355 staal, ontworpen voor extra duurzaamheid en weerstand tegen intensieve belasting. De geavanceerde automatische lasmethoden hebben dan ook geleid tot een uiterst betrouwbaar en robuust eindproduct.

Wat betreft de assen en het remsysteem: de dieplader is voorzien van drie 12 ton assen van het merk Özkoç Trax of Osman Koç, waarbij de eerste as automatisch wordt opgetild. Het remsysteem is het Wabco EBS (4S/3M) met RSS volgens de EC-richtlijn en met ADR-aanpassing. Daarnaast beschikt de dieplader over een zelfsturende 3e as voor het soepel navigeren door bochten.

Bij aankoop wordt eveneens voorzien in allerlei nuttige accessoires. Zo bevat de machine 7 zware bevestigingsringen, twee wielblokken met houders, een kunststof watertank en een gereedschapskist. De Ozgul LW3 in het kort: een duurzame, betrouwbare en praktische oplossing voor je transportbehoeften.

Bovendien is de kleur van de Ozgul LW3 naar wens aan te passen, waardoor hij naadloos in de rest van je machinepark kan integreren. Het referentienummer van deze machine is: 00032314. Deze machine is voorzien van een CE-markering en een COC-verklaring, en de getoonde prijs is exclusief BTW.

Kortom, een dieplader waar je op kunt vertrouwen voor de allermoeilijkste transportopdrachten. Mocht je meer willen weten over deze machine, neem dan gerust contact met ons op.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband