Ozgul LW4 AFR FIX

Foto 1

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW4 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Ozgul LW4 AFR FIX, deze krachtige dieplader heeft bewezen betrouwbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid. Met een enorm bruto voertuiggewicht van 90.000 kg en een laadvermogen van 80.000 kg verplaatst je zonder probleem zwaar materieel van A naar B.

De Ozgul LW4 AFR FIX beschikt over een robuust ontwerp met een gelast S355 stalen chassis, ontworpen voor zware belastingen en maximale duurzaamheid. Daarbij wordt het lassen van het chassis en de bovenbouw uitgevoerd door geavanceerde lasrobots, wat zorgt voor consistentie en ongeëvenaarde kwaliteit.

Het remsysteem is een tweekanaals luchtrem die op alle wielen inwerkt en bij beide assen zijn nood- en service-remkamers aanwezig. De elektrische installatie voldoet aan de SAE-normen met ADR-aanpassing en de ozgul zelf heeft trommelremmen op de 4x16-ton assen. Door de mechanische bladvering behoud je maximale controle, ongeacht de lading.

Met een laadvlaklengte van 11,25 meter en een breedte van 3 meter biedt deze dieplader voldoende ruimte voor groter materieel. Het platform is uitgerust met een hydraulisch bediende achterklep met een elektropomp, inclusief een kabeldrukknop voor afstandsbediening.

Bij deze dieplader is geen detail over het hoofd gezien, van de extra koppelingspen van 3,5 inch, tot de 16+1 units 12 R 22.5 banden en stalen velgen. Andere waardevolle kenmerken zijn de handleiding bediende landingsgestel, 2 x 8 zware sjorogen op de buitenste frame, gecertificeerde Expray modderflappen, een kunststof watertank, wielblokken en houders, zijbescherming van staal en een gereedschapskist.

De kleur van de Ozgul LW4 AFR FIX kan naar wens worden aangepast. Elk model wordt zandgestraald, chemisch gereinigd, voorzien van een HYZINC-coating, een epoxy-bedekking en krijgt twee lagen acrylverf.

Neem vooral contact op voor meer informatie over deze krachtige en betrouwbare dieplader. Reken alleen op kwaliteit met de Ozgul LW4 AFR FIX.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15540 kg

Opties

  • Reserveband