Ozgul LW3 AFR FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de details van deze krachtige Ozgul LW3 AFR FIX dieplader en denk aan alle transportjobs die je ermee kunt aanpakken. Met een indrukwekkend bruto voertuiggewicht van 70.000 kg en een laadplatformlengte van 10.500 mm, kun je tal van vrachtsoorten hanteren. De chassis van dit type is speciaal ontworpen voor zware klussen en duurzaamheid, met S355-staal en automatisch ondergedompeld ARC-lassen.

Rij vertrouwd met de Özgül Turkse merk drumremmen op 3 x 16 ton assen en een mechanische bladveerophanging. De laatste zorgt voor een soepele rit, ongeacht het gewicht van de lading. Daarbij zijn de remkamers uitgerust met een tweeleidingssysteem, dat op alle wielen inwerkt, die uiteraard zijn goedgekeurd volgens de EU-standaarden.

De wielen krijgen ondersteuning van een extra 12+1 units, 12 R 22.5 merk banden in voorraad, en 12+1 units, 9.00 x 22.5 stalen velgen. En met een extra draaipen van 2 inch en 3,5 inch zorgt voor stabiliteit bij elke rit.

Geniet van uitgebreide veiligheidsfuncties, waaronder een SAE-standaard 24V elektrisch systeem, achterstoplichten, zijlichten en meer. Ook is de machine uitgerust met een hydraulische bediende achter laadbruggen, voor gemak bij het laden en lossen.

Het is ook belangrijk te benadrukken dat de Ozgul LW3 AFR FIX veel handige accessoires bevat, zoals zware vracht sjorringen, gecertificeerde Expray modderkleppen, wielkeggen en houders, zijbeschermingen van staal en meer. De kleur? Die kun je zelf aanvragen.

Dus of je nu een materieel hebt om te vervoeren of vracht die een flinke omvang en gewicht beslaat, de Ozgul LW3 AFR FIX dieplader is betrouwbaar, veilig, en klaar voor de job. Neem de touwtjes in handen en ontdek de kracht van Ozgul.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13440 kg

Opties

  • Reserveband

Vergelijkbare machines