Ozgul LW4 AFR FIX

Foto 1

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW4 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de wereld van het zware transport met deze robuuste Ozgul LW4 AFR FIX dieplader. Gebouwd voor duurzaamheid en prestatie, met een bruto voertuiggewicht van 90.000 kg, een laadplatform hoogte van 1350 mm en een totale lengte en breedte van respectievelijk 15650 mm en 3000 mm. Deze machine draagt met vertrouwen en stabiliteit een lading van 80.000 kg.

Het I-type onderstel, ontworpen voor zware taken en extra duurzaamheid, is gemaakt van volledig gelast S355 staal waardoor het kracht en betrouwbaarheid uitstraalt. De automatische ondergedompelde booglassen op het chassis en de automatische robothoeklassen op de bovenbouw zorgen voor maximale structurele integriteit.

Gerespecteerd om zijn voortreffelijke mechanische vering, deze dieplader beschikt over Özgül drumremmen op de vier 16-tons assen. Met zijn 16+1 stuks banden en 16+1 lichtmetalen stuks stalen velgen, heeft deze machine een onovertroffen rijgedrag.

De bediening is soepel en betrouwbaar, met een mechanisch bediend landinggestel aan één kant met twee snelheden. De tweeleidingremmen met luchtdruksysteem zijn aanwezig op alle wielen, en het elektrisch systeem is volledig afgestemd op de SAE-standaard.

Het laadplatform is uitgerust met chequred suikerplaatstaal, met houten en stalen randen. De hydraulisch bediende laadkleppen aan de achterzijde zorgen voor eenvoudige lading en lossing, met een electro pomp en afstandbediening voor toegevoegd gebruiksgemak.

Overige kenmerken variëren van zware sjorringen en gecertificeerde modderflappen tot een waterreservoir en wielkeggen. Extra's zoals zijverlengstukken, zijbeschermers van staal, een gereedschapskist en reserveband maken het geheel af.

Kleur is op verzoek en de verfafwerking wordt gedaan met zandstralen, chemisch reinigen, HYZINC bedekking, epoxy bekleding en twee lagen acrylverf. Een gewichtige behoefte in de zware transportwereld, deze Ozgul LW4 AFR FIX dieplader staat voor je klaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15540 kg

Opties

  • Reserveband