Ozgul LW4 AFR FIX

Foto 1

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW4 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

De Ozgul LW4 AFR FIX dieplader staat klaar om aan je vloot toegevoegd te worden. Met een bruto voertuiggewicht van 90.000 kg en een laadvermogen van 80.000 kg, biedt deze robuuste machine uitzonderlijke capaciteiten voor al je transportbehoeften. De laadplatformlengte van 11.250 mm en breedte van 3.000 mm garanderen dat je alle soorten ladingen efficiënt kunt vervoeren.

Wanneer je naar de constructie kijkt, vind je een zwaar uitgevoerd en extra duurzaam ontworpen I-frame-chassis. Het is volledig gelast met S355-staal, waardoor het de robuustheid bezit om de grootste belastingen te weerstaan. Het is uitgerust met vier Özgül-merk trommelrem assen, ondersteund door een mechanische veerophanging voor soepel en betrouwbaar rijgedrag.

Bovendien is de Ozgul LW4 AFR FIX uitgerust met 16+1 banden en stalen velgen. Het betrouwbare landingsgestel is mechanisch bediend aan één kant en is voorzien van twee snelheden. Alle wielen worden aangestuurd door een tweeregelig luchtremsysteem. Het elektrische systeem is 24V, in overeenstemming met de SAE-standaard en ADR-aanpassing.

Speciale functies omvatten hydraulisch bediende achterkleppen met een elektropomp voor hydraulische bediening en een afstandsbediening met kabeldrukkers. De kleur kan afgestemd worden op je wensen en de verfapplicatie omvat zandstralen, chemische reiniging, HYZINC-bedekking, epoxy-bedekking en twee lagen acrylverf.

Deze dieplader biedt ook een reeks accessoires zoals ladingbinders, waterreservoirs, wielkeggen, zijbescherming, en een gereedschapskist. Door de toevoeging van een extra wielhouder met band op de zwanenhals, toont de Ozgul LW4 AFR FIX zijn streven naar functionaliteit en gebruiksgemak.

Investeer in de Ozgul LW4 AFR FIX dieplader en geef je transportactiviteiten een boost. Met zijn sterke constructie, betrouwbare prestaties en nuttige accessoires, levert deze machine gegarandeerd waarde bij elke klus. Alle specificaties zijn conform EU-normen, en het referentienummer voor deze machine is 00032327.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15540 kg

Opties

  • Reserveband