• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MAN vrachtwagen kopen

MAN is een toonaangevend merk in de wereld van vrachtwagens en staat bekend om zijn indrukwekkende assortiment aan betrouwbare voertuigen. MAN heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd, waardoor veel transporteurs een MAN truck zien als een betrouwbare keuze.

Filteren

Subcategorie
Merk
Bouwjaar
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Asconfiguratie
Brandstof
Transmissie
Tellerstand
km
km

143 vrachtwagens gevonden

MAN vrachtwagen prijs

De prijs van een MAN vrachtwagen is afhankelijk van het model en of je deze wil kopen of leasen. Wanneer je voor leasen kiest dan kun je de prijs verdelen over maandelijkse termijnen. Zo hoef je niet in een keer het hele bedrag te betalen en kun je nog andere investeringen blijven doen. Hierdoor wordt de totaalprijs uiteindelijk wel wat hoger omdat je rente moet betalen. Wil je liever de MAN vrachtwagen kopen? Dat kan natuurlijk ook, je kunt dan direct contact opnemen met de dealer.

Tweedehandse of nieuwe MAN truck

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte MAN truck voor je bedrijf. Daarom bieden we op de Beequip Marktplaats een voorraad van diverse MAN truck dealers. Bekijk welke vrachtwagen jouw voorkeur heeft en vraag vrijblijvend een lease offerte aan. Of neem direct contact op met de dealer wanneer je de MAN truck liever wil kopen.

Vrachtwagen merken

Logo Citroën

Citroën

Logo DAF

DAF

Logo Iveco

Iveco

Logo MAN

MAN

Logo Maxus

Maxus

Logo Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Logo Mitsubishi

Mitsubishi

Logo Nissan

Nissan

Logo Opel

Opel

Logo Peugeot

Peugeot

Logo Renault

Renault

Logo Scania

Scania

Logo Volkswagen

Volkswagen

Logo Volvo

Volvo