Toyota 8FBET20

Foto 1 van Toyota 8FBET20

2012

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBET20
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Deze volledig elektrische Toyota 8FBET20 heftruck ontworpen om efficiënt en betrouwbaar te presteren. Met een indrukwekkend hefvermogen van 2000 kg en een hefhoogte van 4500 mm, breekt deze machine de barrières van wat een heftruck kan doen.

De triplex mast, gecombineerd met de aandacht voor detail in het ontwerp, verbetert de zichtbaarheid en maakt het eenvoudig om elke taak aan te pakken. De fingertip bediening maakt nauwkeurige plaatsing van ladingen mogelijk met minimale inspanning.

Comfort is niet overgeslagen, de heftruck is voorzien van een halve cabine om u te beschermen tegen de elementen terwijl u werkt. De machine heeft ook een ruitenwisser geïnstalleerd om een duidelijk zicht te behouden, ongeacht de weersomstandigheden.

De side shift functionaliteit zorgt voor extra flexibiliteit, waardoor je in staat bent om ladingen zijwaarts te verplaatsen voor optimale positionering. Ook aan veiligheidsaspecten is gedacht, de heftruck is uitgerust met verlichting om ervoor te zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent.

Deze Toyota 8FBET20 is dus zowel verkrijgbaar voor aankoop als voor verhuur. Bovendien bevindt de machine zich in een zeer goede staat. Klaar om de uitdagingen aan te gaan op jouw werkplaats. Ontdek de mogelijkheden van deze Toyota 8FBET20 heftruck vandaag nog.

Vergelijkbare machines