Komatsu PC 16 R-3HS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

222 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Beequip

Willemskade 18
3016DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKomatsu
ModelPC 16 R-3HS
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren222 uur
KleurGeel

Omschrijving

Zoek je een robuuste, betrouwbare mini-graafmachine voor toepassingen in de bouw? Dan is deze Komatsu PC 16 R-3HS wellicht precies wat je zoekt. Deze rups-aangedreven machine is voorzien van diverse handige extra's die jouw werkzaamheden een stuk aangenamer kunnen maken.

Blijf comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden, in een cabine met verwarming en geniet tijdens het werk van je favoriete radiozenders. Met de uitgeruste hydraulische snelwissel kan je snel en eenvoudig van uitrustingsstuk wisselen, waardoor de machine voor diverse klussen is in te zetten.

Ook als het om zichtbaarheid gaat, is aan alles gedacht. Met werkverlichting op zowel de cabine als de giek, blijf je zichtbaar, ook bij werkzaamheden in het donker. Daarbij is de machine voorzien van een zwaailamp om extra aandacht te vragen bij werkzaamheden die dit vereisen.

De verstelbare onderwagen en lange lepelsteel bieden de mogelijkheid om precies te werken, ook op lastige plaatsen. Dankzij het Komtrax systeem en tracking onderhoudssysteem, houd je je machine in optimale conditie en ben je altijd op de hoogte van de status ervan.

Bovendien zorgt de Stage V motor voor uitstekende prestaties en is deze machine milieuvriendelijker dan veel andere machines in de sector. Met de Komatsu PC 16 R-3HS kies je voor efficiëntie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Neem voor meer informatie gerust contact op met Erwin Siebelink of Bernard van Meer.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen12 kw
Gewicht1770 kg