Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Mini-graafmachine.

Sunward SWE20F

Foto 1 van Sunward SWE20F
Foto 2 van Sunward SWE20F
Foto 3 van Sunward SWE20F
Foto 4 van Sunward SWE20F
Foto 5 van Sunward SWE20F
Foto 6 van Sunward SWE20F
Foto 7 van Sunward SWE20F
1/7

2022

Niet meer beschikbaar

Beequip

Willemskade 18
3016 DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSunward
ModelSWE20F
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Een blikvanger in de wereld van minigraafmachines: de Sunward SWE20F. Deze machine is ontworpen met aandacht voor efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De Sunward SWE20F werkt soepel en nauwkeurig, ideaal voor gedetailleerd graafwerk.

Robuuste prestaties, daar staat de Sunward SWE20F voor. Deze machine is uitgerust met indrukwekkende grondverzetmogelijkheden en heeft een groot bereik. Of je nu moet graven, egaliseren of laden, de Sunward SWE20F is de partner die je kunt vertrouwen.

Met een compact ontwerp is de Sunward SWE20F ook geschikt in beperkte ruimtes. Maar laat de compactheid je niet misleiden: deze machine is een krachtpatser in zijn klasse.

Eenvoudige bediening is een kenmerk van de Sunward SWE20F, wat deze machine toegankelijk maakt voor zowel de beginnende als meer ervaren machinist. Bovendien biedt de comfortabele cabine een prettige werkomgeving die zelfs tijdens lange diensten het comfort behoudt.

Betrouwbaar en duurzaam, dat is de Sunward SWE20F. Zoals het merk Sunward belooft, is deze machine gebouwd om lang mee te gaan. Voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in grondverzet, is de Sunward SWE20F een uitstekende keuze.

Ontdek zelf de waarde en kracht van de Sunward SWE20F. Deze machine staat klaar om een echte gamechanger te worden in jouw projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie.