Komatsu PC 16 R-3HS

Foto 1 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 2 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 3 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 4 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 5 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 6 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 7 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 8 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 9 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 10 van Komatsu PC 16 R-3HS
Foto 11 van Komatsu PC 16 R-3HS
1/11

222

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Beequip

Willemskade 18
3016 DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKomatsu
ModelPC 16 R-3HS
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Tellerstand222 draaiuren
KleurGeel

Omschrijving

Maak kennis met de Komatsu PC 16 R-3HS, een mini-graafmachine met een indrukwekkende reeks functies die ontworpen zijn om je werk gemakkelijker te maken. Deze machine is van hoge kwaliteit en doordacht ontworpen voor optimale prestaties en comfort tijdens het gebruik.

Begin je dag comfortabel in de cabine met verwarming. Stem je favoriete zender af op de ingebouwde radio en ga aan de slag. Met de hydraulische snelwissel kun je efficiënt en zonder vertraging wisselen tussen verschillende aanbouwdelen. De banaanbak zorgt voor een verbeterde productiviteit en een uitstekende graafcapaciteit.

Werk veilig, ook in het donker, met werkverlichting op zowel de cabine als de giek. De zwaailamp komt van pas bij werkzaamheden in drukke of risicovolle omgevingen. De verstelbare onderwagen en lange lepelsteel dragen bij aan een hogere stabiliteit en bereik van de machine.

Geniet van de snelgang-modus voor snelle verplaatsingen binnen het werkterrein. Het Komtrax systeem en tracking onderhoudssysteem bieden praktische informatie over de status en het gebruik van de machine. Tot slot, de Stage V motor voldoet aan de strengste emissienormen en draagt bij aan een efficiënt brandstofverbruik.

De Komatsu PC 16 R-3HS is meer dan alleen een mini-graafmachine. Het is een waardevolle investering in kwaliteit, duurzaamheid en geavanceerde technologie. Beschouw het als jouw betrouwbare partner voor al je graafwerkzaamheden.