Heli CPD 35

Foto 1 van Heli CPD 35
Foto 2 van Heli CPD 35
Foto 3 van Heli CPD 35
Foto 4 van Heli CPD 35
Foto 5 van Heli CPD 35
Foto 6 van Heli CPD 35
Foto 7 van Heli CPD 35
Foto 8 van Heli CPD 35
Foto 9 van Heli CPD 35
1/9

890

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Beequip

Willemskade 18
3016 DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeli
ModelCPD 35
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Tellerstand890 draaiuren
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en betrouwbare heftruck, dan is de Heli CPD 35 misschien wel de machine die je nodig hebt. Deze heftruck biedt drie instelbare rijstanden: Power, Economic en Safe, om aan je specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast is de bediening eenvoudig en intuïtief met mechanische hendels en een compact stuurwiel met stuurknop.

Veiligheid is evident met het achteruitrijhandvat met claxonknop, de achteruitkijkspiegel, en het akoestische achteruitrijsignaal. Daarnaast heeft deze machine complete wegverlichting met beschermde werklampen aan de voorzijde, LED-richtingaanwijzers, en LED-achteruitrijlichten, waarmee je ook bij slechte lichtomstandigheden veilig kunt werken.

Comfort telt ook mee. Deze heftruck is voorzien van een verstelbare, comfortabele en verende chauffeursstoel, evenals een hydrostatische stuurbekrachtiging en verstelbare stuurkolom voor een soepele en comfortabele bediening.

De Heli CPD 35 is extra uitgerust met een cabine met ramen en deuren en verwarming voor comfort bij alle weersomstandigheden. Ook heeft hij een 3e en 4e hydraulische functie en dubbele slanggeleiding voor efficiënt handelen.

En tenslotte, geen zorgen over de energie. De Heli CPD 35 is uitgerust met een Lithium-ion batterij van 80V/404 AH, en de voortgang daarvan kun je makkelijk volgen op het LCD-display dat ook de urenstand en snelheid laat zien. De bijgeleverde 80V-200 AH lader zorgt ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

De Heli CPD 35 heftruck is de betrouwbare, comfortabele en veelzijdige machine die je werk makkelijker en efficiënter zal maken.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen26 kw
Gewicht5680 kg

Opties

  • 3e ventiel
  • Acculader
  • Verwarming